Kapcsolat

Tari Tímea

​​
Több mint 3 éve foglalkozom ingatlan közvetítéssel, de az értékesítési területen szerzett tapasztalatom már jóval korábbra nyúlik vissza. Ez a sokéves szakmai háttér lehetővé teszi számomra, hogy ügyfeleim számára mindig a legjobb megoldásokat kínáljam, legyen szó eladásról, vételről vagy bérlésről. 

Azért szeretek ingatlanosként dolgozni, mert minden ügylet mögött ott áll egy emberi történet, amit segíthetek valóra váltani. A folyamatos piaci kihívások és a változatos ügyféligények mindig új lehetőségeket adnak a fejlődésre. Emellett fontos számomra, hogy ügyfeleim bizalommal forduljanak hozzám, tudván, hogy maximális figyelmet és személyre szabott megoldásokat kapnak tőlem. 

Amennyiben velem dolgozik, biztos lehet benne, hogy a piac ismeretében a legjobb ajánlatokat kapja, és a folyamat minden lépését megkönnyítem az Ön számára. Hiszem, hogy a siker kulcsa az alapos felkészültség, az őszinte kommunikáció és az ügyfél igényeinek szem előtt tartása. Célom, hogy minden ügyfél elégedetten zárja az együttműködést, és otthonra találjon az ingatlanpiacon.Forduljon hozzám bizalommal!

​​

B2 Ingatlan

    1135. Budapest, Ambrus utca 6
    +36 20 239-2031
    berkes.beata@b2ingatlan.hu

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése