Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület

#166700785

Eladó Téglalakás

30.8 millió Ft

Budapest, VII. kerület Külső-Erzsébetváros
Alapterület:
27 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Földszint
Átlagos
Villanyfűtés
Udvari
Részben bútorozott
Északkelet
Összkomfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Eladó FELÚJÍTOTT GARZON lakás, belső kétszintes DUPLEX, kiváló közlekedéssel.

KIVÉTELES LEHETŐSÉG a VII. kerület szívében! Eladásra kínálok egy KÜLÖNLEGES, belső kétszintes DUPLEX lakást, amely teljes körű FELÚJÍTÁS alatt áll és 2024 novemberében várható a befejezése. Az ingatlan elhelyezkedése a Baross tér közelében található, egy CSENDES, rendezett ház földszintjén.

 

Az ingatlan tehermentes és ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással rendelkezik, így VALÓBAN KOCKÁZATMENTES befektetési lehetőséget kínál.

 

A lakás összesen 27 négyzetméteres hasznos alapterülettel rendelkezik, gondos tervezéssel és MAKULÁTLAN kivitelezéssel. Az alsó szinten egy 12,5 négyzetméteres, amerikai konyhás nappali kap helyet, melyet teljesen beépített és gépesített konyhabútor tesz MODERNÉ, a legújabb trendeknek megfelelően felszerelve sütővel, főzőlappal és páraelszívóval. Az átgondolt alaprajznak köszönhetően egy 2 személyes étkezőszett és egy WC-fürdő, épített zuhanyfülkével is helyet kap ezen a szinten. A LAKÁS BELMAGASSÁGA impozáns, 4,15 méter, amely a tágas tér érzetét kelti.

 

Az emeleti rész szintén 14 négyzetméteres, ahol egy minden igényt kiszolgáló hálószoba található. A hálórész 160x200 cm-es franciaággyal, éjjeli szekrénnyel, kis komóddal és tükrös gardróbbal van felszerelve, mely praktikumot és kényelmet biztosít. Négy falrésszel zárt, teljes értékű, hálóként funkcionáltatható szinte önálló lakrész, amely falba erősített vasalatból, zárt szelvényből készült, külön légterű és ABLAKOS, ami ritkaság ebben a kategóriában!

 

Az ingatlan már most is foglalózható, a beruházó korábbi projektjeinek referencia fotóival biztosítja az esztétikai és minőségi színvonalat. Ha idén köti le, biztos lehet benne, hogy határidős befejezéssel költözhet az új otthonába. Ideális választás MINDENKINEK, aki szeretne Budapest belvárosának szívében igazi otthonra lelni, a maximális helykihasználhatóság és modern dizájn jegyében. Ne hagyja ki ezt az ALKALMAT! Lépjen kapcsolatba velem még ma.

 

Üdvözlettel:

Tari Tímea 

+36706777703

Helyiség Méret (m2)
Amerikai konyhás nappali 12.5
Galéria 14

Tari Tímea
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése