Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület

#166700528

Eladó Téglalakás

269 millió Ft

Budapest, VII. kerület Belső-Erzsébetváros
Alapterület:
192 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Földszint

Eladó Dob utcában egy földszinti ingatlan melyből 4 lakás kerül kialakításra.

Eladó Dob és Vörösmarty utca sarkánál egy netto 124nm-es ingatlan melyből 4 lakás kerül kilakításra:

 

1. lakás: 32nm+24nm galéria

2. lakás: 22nm+31nm galéria

3. lakás  21nm+22nm galéria

4. lakás  23nm+17nm galéria

 

így a hasznos alapterület 192nm galérián (2,4m lesz a belmagasság)

 

Minden lakásban lent amerikai konyhás nappali és külön wc kerül kialakításra, fent pedig a hálók és fürdőszobák kapnak helyet!

A házban a rövidtávú kiadásról ezt írta a képviselet: " a tulajdonosok hozzájárulása szükséges. ( írásbeli szavazás, össz. tulajdonból minimum 50% )"

Műszaki információk : A padozat az ingatlanban eredetileg hajópadló volt, alatta pedig salak szigeteléssel, természetesen parketta fedéssel. Ezt mi teljesen felbontottuk, és teljesen új rétegrend került kialakításra. A salakot kiszedtük 10 cm vastagságban, erre került 10 cm lépésálló hungarocell, arra párazáró fólia, majd térháló, és 10 cm vastag beton. Ez a szigetelés szempontjából elengedhetetlen volt, mivel földszinti a lakás, és alatta pince van. A lakások elválasztó fala 15 cm vastagságú kisméretű téglafal, aminek mindkét oldalára előtét fal kerül, legalább 5cm vastag rockwool xd hangszigetelő kőzetgyapottal, arra hőtükör fólia kerül, és arra pedig dupla rétegben blue acustic hangszigetelő gipszkarton fal. Az elválasztó falak mindkét oldalán megtörténik a hangszigetelés. A fűtés az Norvég Nobo fűtőpanelekkel történik majd, a fürdőszobában pedig elektromos törölközőszárítóval. A téli hónapokban ekkora légköbméter számítása mellett nagyjából 10 ezer forint az energia fogyasztása a fűtő paneleknek. A galériáról külön statikai szakvéleményt készítettünk, amiben le van írva a szükséges anyag mennyisége és minősége. Természetesen ettől nem térünk el. A galérián a padozat az "I" gerendára 25 mm-es OSB farost lap, azon pedig parketta szivacs alátét, majd 8mm vastag parketta. A galéria alján függesztett gipszkarton álmennyezet lesz kialakítva 12,5 mm vastag egyrétegű gipszkartonnal. A vizesblokkban dupla karton fal lesz kialakítva, amire folyékony vízszigetelés felvitele után lehet burkolni.  . A lakás ablakai udvarra néznek,csendesek. A közös képviselet agilis, mindenre odafigyel. Az általunk készített lakásokban teljesen új lesz minden, beleértve a villamos hálózatot is. A vízóra is külön lesz kialakítva új mérőkkel. Az ár teljes berendezésre vonatkozik, a konyha teljes gépesítéssel, berendezési tárgyakkal stb. Teljes tetőcsere és ereszcsatorna csere történt. Hűtő fűtő klíma kerül minden lakásba.

Jelenleg a lakások építése nagyban zajlik, természetesen bármikor van lehetőség személyes bejárásra. 1 év teljeskörű garanciát vállalunk mindenre.

Tehermentes, 3 hónap alatt elkészülnek a lakások.

Hívjon bővebb információért a hét minden napján

Berkes Beáta
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Építési telek
Ikerház
Üzlethelyiség
Vendéglátóipari egység
Sorház
Étterem, vendéglő, cukrászda
Ikerházrész
Házrész
Zártkert
Társasház