Eladó Téglalakás, Budapest, I. kerület

#166700340

Eladó Téglalakás

91.5 millió Ft

Budapest, I. kerület Krisztinaváros , Logodi utca
Alapterület:
126 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Felújítandó
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Van
Cirkó
Utcára
Északnyugat
4
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Vérmező tér közelében

Eladóvá vált a Budai váraljában lévő, csendes és hangulatos utcában egy 126 nm-es 4 szobás nagypolgári lakás a II. emeleten. Ablakai nem az utcára néznek, így az utca zaja nem hallatszik fel, bár a lakás teljes mértékben felújítandó! Így meg van adva a lehetőség, hogy új tulajdonosa fantáziát nem kímélve újítsa fel.
Az előszobába belépve, az előszobából balra egy kamra található (2,5 nm), utána a WC (2 nm), majd a fürdőszoba+WC (5,35 nm). Jobbra a konyha, melyben egy étkező is kényelmesen elfér több mint 10 nm foglal el. Tágas helyiség a hétköznapi étkezéseknek és mindennapi főzésre. Tovább haladva szemben lévő szoba (18,55 nm), abból balra lévő szoba (21,20 nm), jobbról két szoba van még. Az első 19,32 nm, mely a közlekedő kivételével bővíthető akár 24 nm is. A mellette lévő szoba 17,49 nm, s mindegyik helyiség 3,5 méter belmagassággal uralja a teret. Napfényes, igazán hangulatos nagypolgári lakás, melyből, akár kettő lakást is ki lehet alakítani.A házban lift is van, mely megkönnyíti a feljutást a bérház jellemző emelteire.
A környék infrastruktúra szempontjából kiváló, hiszen a megújult Széll Kálmán térről vagy a Déli pályaudvarról metróval, buszokkal és villamosokkal gyorsan elérhetjük Budapest bármely pontját. Ha kikapcsolódásra, feltöltődésre, friss levegőre, sportolásra vágyunk nem kell messzire mennünk, hiszen a közelben találjuk Vérmezőt, mely a Korlát utcán sétálva találunk meg. Szellemi feltöltődésként kiváló választás lehet a Budai Vár sokszínű kulturális és szórakoztató programja is. A közelben kiváló oktatási intézmények, számos szolgáltató üzlet, kisebb-nagyobb élelmiszer bolt, kávézó, étterem, pub, posta, piac, gyógyszertár, bank, benzinkút és a Mammut Bevásárlóközpont is megtalálható.

Helyiség Méret (m2)
Szoba 17.49
Szoba 19.32
Szoba 18.55
Szoba 21.2
Fürdőszoba + WC 5.4
WC 1.5
Kamra, Éléskamra, Spájz 2.544
Előszoba 8.55
Konyha 10.36
Közlekedő 4.6
Közlekedő 4.76
Gardrób 5.89

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Panellakás
Családi ház
Ikerház
Erdő
Házrész
Építési telek