Eladó Téglalakás, Budapest, IV. kerület

#166700494

Eladó Téglalakás

42.9 millió Ft

Budapest, IV. kerület , Báthory utca
Alapterület:
52 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Földszint
Újszerű
Gázkazán
Udvari
Bevezetve (230 Volt)
Van
Közműhálózatba bekötve

Eladó új építésű 52nm-es, utcai bejárattal rendelkező két helyiséges, zuhanyzós, mosdós üzlethelyiséget ami lakásnak is tökéletes a 4.kerületben!

Eladásra kínálunk egy 52nm-es, utcai bejárattal rendelkező két helyiséges, zuhanyzós, mosdós üzlethelyiséget. Tökéletes lehetőség, orvosi és állatorvosi rendelőnek, ügyvédi irodának és egyéb szolgáltató üzletnek. A kialakítása során alkalmas lakó ingatlan funkcióra is. Az eladási ár + 27% Áfával értendő!. Az Áfa visszaigényelhető!
Az üzlethelyiséghez opcionálisan felszíni, fedett beálló is vásárolható 2,9 millió forintért.

 

Budapest IV. kerületében, csendes, fás, zöld környezetben, igazi kertvárosi övezetben épülő és rövidesen átadásra kerülő társasház. Modern megjelenésű, kevés lakásszámú épület a városi élethez igazodó építészeti stílust képviselve kínál magas minőséget, értékállóságot és kiváló befektetési lehetőséget egyaránt, egy feltörekvő, fás, csendes, zöldövezeti részen.

A 8 lakásos + 2 irodás épület tudatos tervezés eredménye, ahol figyelembe vették a vevői igényeket, mint például a jó elosztás, élhető méretű lakások és a hozzájuk tartozó napos teraszok. Lehetőség van parkolók vásárlására is.

A társasház vasbeton monolit szerkezetű lesz, 30 cm-es Porotherm téglából álló külső kitöltőfalakkal, 10 cm-es dryvit szigeteléssel. A lakások fűtését és melegvíz ellátását cirkó gázkazán biztosítja, minden lakásban garantálva az egyedi mérés lehetőségét. Minden lakás egyedi hőmennyiség mérővel, vízórával, illetve elektromos mérőórával felszerelt. A nyílászárók is megfelelnek a kor követelményeinek, hő, illetve -hangszigeteléssel is rendelkeznek.

Az ingatlanok magas minőségű belső műszaki tartalommal rendelkeznek; prémium kategóriás hideg burkolatok, belső nyílászárók és szaniterek. Ezen felül a vételára tartalmazza a klíma becsövezését és a riasztó kiépítését.

Vételár: 33 800 000.- + Áfa 

Átadás: 2022 I. negyedév

Berkes Beáta
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Üzlethelyiség
Családi ház
Vendéglátóipari egység
Zártkert
Panellakás
Társasház
Étterem, vendéglő, cukrászda
Ikerházrész
Szálloda, panzió
Építési telek
Garázs
Erdő
Ikerház